0548 541711

Evenementenbureau Hengelo

Let’s Pop the Champagne!

Evenementenbureau Hengelo

Hengelo is een gemeente in de provincie Overijssel. De stad staat bekend om zijn industriële erfgoed, met name op het gebied van technologie. Maar naast de industriële sector heeft Hengelo ook een cultureel leven met winkels, restaurants en cafés. Daarnaast is de stad gezegend met prachtige groene gebieden en parken. Wil jij graag een evenement of feest geven in Hengelo? Dan zijn wij het evenementenbureau Hengelo waar jij moet zijn!

We are in the business of making events pop like champagne

Wij van Pop the Champagne

 • hebben bijna 50 jaar ervaring in het organiseren van events
 • houden van intieme feestjes voor 200 gasten..
 • ..maar laten 2000 gasten ook graag uit hun dak gaan
 • vinden dat ieder event uniek is en leveren dus maatwerk

Wij regelen alles om jouw product uit te laten blinken

 • creatie & uitvoering
 • planning & organisatie
 • uitnodigingstraject
 • catering
 • geluid & techniek
 • programma & entertainment
 • gasten vervoer- en verblijf

Locatie

 • als onderdeel van Lucky The Feel Good Provider weten wij als geen ander wat er op deze veelzijdige locatie mogelijk is
 • een eigen locatie in gedachten? Wij komen graag jouw kant op!
 • Wel locatie wensen, maar nog geen geschikte locatie gevonden? Wij denken graag met je mee en gaan op zoek naar de perfecte locatie

Onze specialiteit

Of je nou bezig bent met het organiseren van een bedrijfsevenement, een trouwerij of een conferentie, er is één ding wat deze evenementen allemaal gemeen hebben met elkaar en dat is dat de organisatie ervan veel tijd en energie vergt. Het organiseren van een (groot) evenement vereist namelijk een grondige planning, oog voor detail en een grote dosis creativiteit. Elk evenement is uniek en een gestructureerde aanpak en professioneel beheer is daarbij essentieel. Maar niet iedereen beschikt over de juiste middelen en de kennis om dit zelf te doen, daarom raden wij aan om voor (grotere) evenementen een evenementenbureau in te schakelen.

 

Van A tot Z

Ieder product is uniek en verdient een event dat hierbij past.  Wij denken graag mee en creëren een event op maat. Van de creatie tot de uitvoering en de aftercare, wij kunnen alles van A tot Z voor je uit handen nemen en regelen het event tot in de puntjes.

Catering in eigen huis

Goed eten en drinken mag bij een event niet ontbreken. Er zijn verschillende manieren om de tong te strelen en de maag te vullen. Van fingerlicking fingerfood gerechtjes tot walking or seated dinner; onze eigen chefkok denkt graag mee om een verrassend menu samen te stellen.

Showtime!

Het juiste licht, de juiste muziek en het juiste entertainment; allemaal elementen die (soms onbewust) bijdragen aan de algehele impressie van een event. Belangrijk dus!…..

Evenementen in Hengelo

In Hengelo worden het hele jaar door verschillende evenementen georganiseerd die onder andere de kunst, sport en lokale cultuur vieren. De stad heeft een leuke evenementen sfeer die zorgt voor een levendige en gezellige omgeving voor zowel de lokale bevolking als bezoekers. Als jij ook een feest in Hengelo wilt geven en op zoek bent naar een professioneel evenementenbureau Hengelo, dan ben je bij Pop The Champagne aan het goede adres. Wij proberen jouw wensen en verwachtingen te realiseren en denken met al onze klanten mee.

Over Pop The Champagne

Pop The Champagne is een uitgebreid evenementenbureau dat zich bezighoudt met alle aspecten van jouw evenement, van het begin tot het eind. Of je nou een intieme bijeenkomst organiseert voor een kleine groep van 50 personen of juist een grootschalig evenement met duizenden bezoekers, met meer dan 50 jaar ervaring in de sector, garanderen wij dat jouw evenement een groot succes wordt! Als jij op zoek bent naar een betrouwbaar evenementenbureau Hengelo, kan je zeker op ons rekenen. Wij regelen jouw evenement of feest tot in de puntjes.

Onze service

Het organiseren van een evenement omvat een hoop aspecten, zoals de locatie, de verlichting, het geluid, de uitnodigingen, de catering en de styling. Samen met onze klanten gaan wij in gesprek over de wensen en verwachtingen rondom het evenement. Als we er samen uit zijn gekomen en alles op papier hebben, vertalen wij dit naar een totaalconcept.

Wij zijn er ook voor al jouw evenementen in Zwolle, Almelo, Deventer en Twente!