0548 541711

Evenementenbureau Deventer

Let’s Pop the Champagne!

Evenementenbureau Deventer

Deventer is een historische stad gelegen in de provincie Overijssel. De stad is één van de oudste steden van Nederland, maar ondanks dat is het zeker geen saaie stad en trekt het jaarlijks talloze bezoekers aan. Heb jij iets te vieren in deze omgeving en ben je op zoek naar een goed evenementenbureau Deventer? Dan ben je bij Pop The Champagne aan het juiste adres! Wij luisteren naar de wensen van onze klanten en proberen van elke mijlpaal en belangrijke gebeurtenis een top evenement te maken die je nooit meer vergeet.

We are in the business of making events pop like champagne

Wij van Pop the Champagne

 • hebben bijna 50 jaar ervaring in het organiseren van events
 • houden van intieme feestjes voor 200 gasten..
 • ..maar laten 2000 gasten ook graag uit hun dak gaan
 • vinden dat ieder event uniek is en leveren dus maatwerk

Wij regelen alles om jouw product uit te laten blinken

 • creatie & uitvoering
 • planning & organisatie
 • uitnodigingstraject
 • catering
 • geluid & techniek
 • programma & entertainment
 • gasten vervoer- en verblijf

Locatie

 • als onderdeel van Lucky The Feel Good Provider weten wij als geen ander wat er op deze veelzijdige locatie mogelijk is
 • een eigen locatie in gedachten? Wij komen graag jouw kant op!
 • Wel locatie wensen, maar nog geen geschikte locatie gevonden? Wij denken graag met je mee en gaan op zoek naar de perfecte locatie

Feest organiseren in Deventer

De stad Deventer heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. Het is dan ook de stad met onder andere het oudste stenen huis, het oudste wandelpark en de oudste wetenschappelijke bibliotheek van Nederland. Naast de historische charme heeft de stad ook een bruisende cultuur scene en staat het bekend om de vele culturele evenementen en festivals, waaronder de Deventer Boekenmarkt. Een prima stad om jouw evenement te organiseren dus! Wij organiseren niet alleen evenementen in één van onze eigen locaties, maar ook op externe locaties in Deventer.

Prive evenementen

Bij het organiseren van een groot feest of evenement komt veel kijken, je moet namelijk met veel factoren rekening houden en er valt natuurlijk een hoop te regelen. Hoe meer gasten/bezoekers, hoe meer je moet regelen. Als jij een evenement of feest in Deventer wilt geven, is het dan ook aan te raden om een professioneel evenementenbureau Deventer in te huren.

Pop The Champagne is een full-service evenementenbureau dat jou kan helpen bij het organiseren van al jouw evenementen, van intieme privé feesten tot aan grotere privé feesten zoals bijvoorbeeld een bruiloft. Met meer dan 50 jaar ervaring in de evenementen branche weten wij van aanpakken en maken wij van elk feest iets moois en onvergetelijks.

Je kan bij ons terecht voor het realiseren van jouw:

–        Droom bruiloft

–        Verjaardag

–        Dinnershow

Zakelijk evenementenbureau Deventer

Niet alleen voor privé feesten kan je bij ons terecht, wij verzorgen ook met alle liefde al jouw zakelijke evenementen. Zakelijke evenementen zijn een belangrijk onderdeel binnen het bedrijfsleven geworden, we hechten steeds meer waarde aan duurzame relaties opbouwen met klanten en het versterken van de teamdynamiek binnen bedrijven.

 

De zakelijke evenementen die wij organiseren kunnen variëren van kleine bijeenkomsten zoals vergaderingen en trainingssessies voor 50 gasten tot aan grootschalige conferenties, beurzen en zelfs galadiners tot wel 10.000 bezoekers.

 

Wij organiseren onder andere:

–        Jubileumfeesten

–        Personeelsfeesten

–        Feestelijke openingen

–        Congressen

–        Schoolfeesten

Schakel ons in als evenementenbureau Deventer

Vindt er binnenkort een mijlpaal of ander bijzonder moment plaats en wil je dit graag groots vieren? Dan zijn wij van Pop The Champagne er om jou te helpen bij de organisatie. Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en plan een kennismakingsgesprek in.

Weet jij al hoe jij jouw evenement ingevuld wilt hebben? Vraag dan een offerte bij ons aan.