0548 541711

Uitnodigingstraject

You are invited!

Let’s pop some champagne!

Gasten uitnodigen

Een event is natuurlijk niet compleet zonder gasten. Wie nodig je uit? Hoe ziet de uitnodiging eruit? Hoe ga je de uitnodiging versturen en, niet te vergeten, hoe ga je registreren wie er allemaal komen? Geen zorgen, wij hebben veel ervaring met het uitnodigen van gasten en ondersteunen je hier graag mee!

You are invited!

Uitnodigingen

Jouw event gaat van start op het moment dat jouw gasten de uitnodiging ontvangen. Een belangrijk moment dus, want deze moet gelijk indruk maken! Een inspirerende uitnodiging zorgt ervoor dat gasten naar jouw event komen. Wij helpen je graag met het ontwerp en kunnen ook de verzending voor je uit handen nemen.

Gastenregistratie

Hoeveel gasten komen er eigenlijk? Dat kunnen wij precies voor je bij houden! Wij regelen het aanmeldingsproces en ondersteunen hierin. We informeren je geregeld over de tussenstand van het aantal aanmeldingen. Loopt het niet zoals gepland? Dan kunnen we daar actie op ondernemen door een extra mailing of bericht te versturen.

Weet wie er komt, maar ook wie er geweest is

Door gebruik te maken van ons ticketing systeem scannen onze hostesses de toegangstickets van jouw gasten. Hierdoor kunnen we ook naderhand zien wie er op jouw event aanwezig zijn geweest.