0548 541711

BEDRIJFSUITJE OVERIJSSEL

Laat je bedrijfsuitje verzorgen door Pop the Champagne!

BEDRIJFSUITJE OVERIJSSEL

Aangenaam, wat leuk om kennis met u te maken! Wij zijn Pop the Champagne, onderdeel van Lucky The Feel Good Provider. We beleven al meer dan 45 jaar veel plezier aan het organiseren van bedrijfsuitjes, zowel zakelijk als feestelijk, voor kleine én grote gezelschappen. Wij vinden het belangrijk om met een persoonlijke benadering en heldere communicatie samen met u tot een geweldige invulling van uw bedrijfsuitje te komen. Wij willen ervoor zorgen dat alle gasten na afloop van het bedrijfsfeest naar huis gaan met fantastische herinneringen. Lijkt dit u wat? U kan vrijblijvend contact met ons opnemen. Graag bespreken we de vele mogelijkheden onder het genot van een fijn kopje koffie.

BEDRIJFSUITJE ORGANISEREN BIJ LUCKY THE FEEL GOOD PROVIDER

Wilt u een uniek bedrijfsuitje organiseren in Overijssel en bent u op zoek naar een fantastische locatie? Bij Lucky The Feel Good Provider in Rijssen zijn de mogelijkheden eindeloos.

Wij hebben bij onze feestlocatie voor de beste bedrijfsuitjes in Overijssel de beschikking over zes waanzinnige zalen, waar u de mogelijkheid heeft om een bedrijfsuitje in te organiseren.

Voor een bedrijfsuitje in Overijssel kunt u onder andere terecht in de imposante Fabriek. Deze zaal vormt het middelpunt en biedt een decor voor spectaculaire (licht en laser) shows. Het is de grootste zaal van onze feestlocatie. Op het grote podium is er alle ruimte voor verrassend entertainment. Met de optimale geluidsinstallatie, verrassende lichtshow, een spectaculair LED scherm, sparkle machines, een confetti blaster en CO2 machines zijn alle faciliteiten hier al aanwezig voor het perfecte bedrijfsuitje. Daardoor blijft er meer budget over voor de verdere invulling van uw bedrijfsuitje in Overijssel.

De Dance club mixt gezelligheid met een stijlvolle inrichting en geeft het begrip lounge een nieuwe invulling. De Dance club is perfect ingericht voor een gezellig bedrijfsuitje. De zaal is onder andere voorzien van hoogteverschillen, meerdere licht specials, zitmogelijkheden en een grote bar.

Het Grand Café heeft een bruin interieur en hier heerst een heerlijke huiselijke sfeer. Het is de ideale locatie voor een ongedwongen en gezellig bedrijfsuitje in Overijssel. In de aangrenzende Veranda is er ruimte voor het houden van recepties, diners of lezingen ten tijde van uw bedrijfsuitje.

Op de eerste etage van onze feestlocatie vindt u Luke’s Bar. De zaal heeft onlangs een make over ondergaan en is een schitterende zaal geworden die flexibel ingedeeld kan worden voor bedrijfsuitjes met een uiteenlopend karakter. Het moderne interieur en het perfecte gebruik van kleurencombinaties maakt Luke’s Bar de ideale zaal voor een bedrijfsuitje Overijssel.

Tot slot heeft het Feestcafé de uitstraling van een echte Hollandse kroeg. Een gezellige zaal met allerlei zitmogelijkheden, een fraai DJ meubel en een professionele licht- en geluidsinstallatie. Het Feestcafé is de ideale zaal voor een gezellig bedrijfsuitje Overijssel.

BEDRIJFSUITJE OVERIJSSEL BIJ ONZE FEESTLOCATIE OF OP EEN ANDERE LOCATIE?

Kiest u voor een bedrijfsuitje Overijssel bij Lucky The Feel Good Provider? Of gaat uw voorkeur uit naar een feest op een externe locatie? Pop the Champagne kan ook ingeschakeld worden om bedrijfsuitjes op een externe locatie te organiseren. Neem contact op met Pop the Champagne en schakel ons in om een onvergetelijk bedrijfsuitje voor u te organiseren!

De gunstige ligging in Twente, goede bereikbaarheid en een ruime gratis parkeergelegenheid zijn slechts enkele voordelen waar u van kunt profiteren als u een bedrijfsuitje organiseert bij onze feestlocatie. Lucky The Feel Good Provider ligt op slechts 10 minuten rijden vanaf de A10 en we zijn ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het centraal NS station Rijssen ligt op slechts 3 minuten lopen. U heeft ook de mogelijkheid om met een grote bus af te reizen naar onze feestlocatie. Neem contact op zodat we direct kunnen beginnen met het plannen van uw bedrijfsuitje!