0548 541711

Tentfeest

Tentfeest organiseren?

Ben jij van plan om een tentfeest te organiseren en hiervoor op zoek naar de juiste partner? Bij ons ben je aan het juiste adres. Als onderdeel van Lucky zijn wij betrokken bij de organisatie van o.a. Boulevard Outdoorhet Deventer Stadsfestival en de Oranje Dagen Rijssen. Hierdoor weten wij als geen ander wat er allemaal bij komt kijken. Van de vergunningen, het veiligheidsplan, de programmering, de marketing, het personeel tot de totale productie en het managen van het event op de showdag, we love it!

Of je nu een tentfeest wilt organiseren voor een besloten gezelschap van 200 gasten of een openbaar event voor misschien wel 10.000 gasten, we denken graag met je mee. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Welkom in de feesttent!

Tentfeest crew

Wij beschikken over een groot bestand met horeca medewerkers. Met onze jarenlange kennis denken met je mee over het aantal benodigde bars, kassa’s en de invulling hiervan.

Eindshow

Een onvergetelijke show waarmee het feest tot een einde komt, nog één keer gaan alle gasten compleet uit hun dak. De eindshow, een onderdeel waar menig bezoeker naar uitkijkt. We werken met een vast team producers waarmee de hele eindshow in elkaar wordt gezet. Resultaat: kippenvel!

Leveranciers

Door onze jarenlange ervaring in de festivalwereld kennen we menig leverancier. We werken samen met een aantal betrouwbare vaste partners.

Wij regelen het, vorm jij de polonaise?