0548 541711

LOCATIE PERSONEELSFEEST TWENTE

Laat je bedrijfsuitje verzorgen door Pop the Champagne!

LOCATIE PERSONEELSFEEST TWENTE

Wij zijn Pop the Champagne onderdeel van Lucky The Feel Good Provider. Al meer dan 45 jaar beleven wij veel plezier aan het organiseren van personeelsfeesten voor 75 of 2000 gasten. Bij onze feestlocatie in Rijssen kunnen de leukste personeelsfeesten georganiseerd worden. Pop the Champagne heeft bij Lucky The Feel Good Provider de beschikking over zes multifunctionele zalen. Deze zalen zijn ideaal als locatie voor het personeelsfeest van uw bedrijf. Het is ons doel om u en uw gasten na afloop van het personeelsfeest met een brede lach op het gezicht naar huis zien te gaan.

Wilt u ook graag een personeelsfeest in Twente organiseren? Wij helpen u graag met de organisatie van uw personeelsfeest. Pop the Champagne kan ook ingeschakeld worden om personeelsfeesten op locatie te organiseren. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op om, onder het genot van een lekker kopje koffie, de mogelijkheden voor het organiseren van een personeelsfeest in Twente te bespreken.

PERSONEELSFEEST IN TWENTE ORGANISEREN BIJ LUCKY IN RIJSSEN

Een personeelsfeest organiseren bij Lucky The Feel Good Provider in Twente? Wij kunnen het u van harte aanraden! Pop the Champagne heeft de beschikking over zes multifunctionele zalen die allen een eigen karakter hebben voor elk type personeelsfeest. Daardoor zijn wij de ideale locatie voor een personeelsfeest in Twente!

De imposante Fabriek biedt decor voor spectaculaire shows en op podium is er veel ruimte voor verrassend entertainment. De zaal is voorzien van alle showfaciliteiten en dit maakt de Fabriek tot een geschikte feestlocatie voor een personeelsuitje met een grote groep. Naast de Fabriek hebben we nog 5 andere zalen die ieder een eigen karakter hebben. De Dance club mixt gezelligheid met een stijlvolle inrichting en de hoogteverschillen geven de zaal een uniek uiterlijk. Het Grand Café heeft een stoer en authentiek karakter en is dé locatie voor een ongedwongen sfeer tijdens het personeelsfeest. De aangrenzende Veranda is uitermate geschikt voor een diner, receptie of lezing tijdens het personeelsuitje. Luke’s Bar is onlangs volledig vernieuwd. Deze zaal is flexibel in te delen voor personeelsfeesten met een uiteenlopend karakter. Tot slot hebben wij nog het Feestcafé tot onze beschikking. De uitstraling van een echte Hollandse kroeg maakt het Feestcafé tot de perfecte zaal voor een personeelsfeest in Twente waar “gezelligheid” het sleutelwoord is.

Bij onze feestlocatie in Twente is er dus de mogelijkheid om feesten voor kleine én grote gezelschappen te organiseren. Bij deze feesten kunnen wij uiteraard ook zorgen voor de catering, de muziek en de gehele aankleding van het feest. Een leuk themafeest organiseren is ook een optie. Ons doel is om uw bedrijf tijdens deze dag volledig te ontzorgen zodat er optimaal genoten kan worden van een welverdiende feestavond met alle collega’s. Het is ook mogelijk om een leuke teambuilding dag bij ons te organiseren. Er kan gezorgd worden voor een leuk dagprogramma met diverse activiteiten en de dag kan afgesloten worden met een gezellige borrel. De mogelijkheden voor een bedrijfsfeest bij Pop the Champagne in Rijssen zijn zeer uiteenlopend. Eén van de mooiste locaties voor een bedrijfsfeest in Twente!

PERSONEELSFEEST OP LOCATIE ORGANISEREN

Een belangrijk onderdeel bij het organiseren van een personeelsfeest is natuurlijk de locatie. Bij Pop the Champagne in Twente hebben wij de locatie voor uw bedrijfsfeest. Wij hebben zes verschillende zalen waar het feest gehouden kan worden. Echter als uw bedrijf een andere locatie heeft gevonden, dan kunt u Pop the Champagne ook inschakelen om een personeelsuitje of personeelsfeest op een externe locatie te organiseren. Wij kunnen u dan ondersteunen bij de organisatie van het bedrijfsfeest. Onze crew kan de complete facilitaire zorg van het personeelsfeest uit handen nemen. Wij regelen de muziek en de catering. We zorgen dat alle benodigdheden op het feest aanwezig zijn. Ook op een externe locatie kunnen wij uw personeelsfeest organiseren.

Bent u op zoek naar een partij die u kan ondersteunen bij het organiseren van een geweldig personeelsfeest in Twente? Neem dan contact op met Pop the Champagne. Wij hebben de locatie voor uw  bedrijfsfeest of personeelsfeest in Twente! Daarnaast kunnen wij ook uw personeelsfeest op locatie organiseren. Onder het genot van een bakje koffie, kunnen we vrijblijvend de mogelijkheden voor het organiseren van een personeelsfeest of bedrijfsfeest in Twente te bespreken. Samen organiseren wij een onvergetelijk personeelsfeest voor uw bedrijf.