0548 541711

FEESTLOCATIE ALMELO

Let’s Pop the Champagne!

FEESTLOCATIE ALMELO

Bent u op zoek naar hulp bij het organiseren van uw feest in Almelo? Dan bent u hiervoor bij Pop the Champagne aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor het organiseren van ieder soort feest of evenement zoals een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, congres of personeelsfeest. Pop the Champagne is onderdeel van multifunctioneel uitgaanscentrum Lucky The Feel Good Provider te Rijssen, Overijssel. Wij hebben meer dan 44 jaar ervaring in het organiseren van evenementen en weten als geen ander welke ingrediënten er nodig zijn om een feest te laten slagen. Uw feest kunt u laten organiseren door én bij Pop the Champagne op onze eigen locatie. Heeft u zelf een feestlocatie in Almelo op het oog, dan is het natuurlijk ook mogelijk om onze hulp in te schakelen.

POP THE CHAMPAGNE OP LOCATIE

Pop the Champagne helpt u graag met de organisatie van uw feest op uw feestlocatie in Almelo. Onze missie is om van ieder feest, op welke locatie dan ook, een onvergetelijke ervaring te maken. Heeft u een locatie op het oog? Laat het ons weten en wij bespreken graag met u de mogelijkheden. U kunt ervoor kiezen om de organisatie van uw feest in Almelo volledig of gedeeltelijk aan ons uit handen te geven. Zo is het mogelijk om het entertainment en de activiteiten op locatie door ons te laten regelen. Daarnaast hebben wij catering in eigen beheer en een feest is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten en drinken. Wij kunnen voorzien van catering op locatie en daarbij kan onze professionele en hardwerkende crew worden ingezet voor het serveren hiervan maar ook voor andere werkzaamheden op het feest. Wij komen graag naar uw feestlocatie in Almelo met onze lekkere hapjes en drankjes, entertainment naar wens, passende aankleding en natuurlijk alle bijbehorende (technische) faciliteiten voor op de locatie.

EEN ONVERGETELIJK FEEST MET POP THE CHAMPAGNE

Voor ieder feest dat u wilt organiseren in Almelo, kunt u de hulp van Pop the Champagne inschakelen. Wij weten als geen ander dat ieder feest een speciale behandeling verdient en denken graag met u mee over alle mogelijkheden voor uw feest op locatie in Almelo. Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal en u bent ervan verzekerd dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd en geheel aan uw wensen voldoet. Wij kunnen u volledig ontzorgen waarbij u er gerust van kunt zijn dat uw feest een bijzondere en onvergetelijke ervaring wordt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer informatie over de hulp die wij kunnen bieden voor uw feest in Almelo? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.