0548 541711

CATERING ALMELO

Laat je catering verzorgen door Pop the Champagne!

CATERING ALMELO

Een evenement is niet compleet zonder heerlijk eten en drinken. Organiseert u binnenkort een feestje of andere speciale bijeenkomst? Dan mag de catering niet ontbreken! Pop the Champagne helpt graag bij het verzorgen van de catering in Almelo en omgeving. Wij hebben de catering geheel in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij, in overleg met u, vrijwel alles realiseren. Wij kunnen u ontzorgen in de totale catering of regelen bijvoorbeeld enkel de hapjes. Samen met u kunnen we kijken wat het beste past bij de gelegenheid. Hierbij zullen we o.a. kijken naar het gezelschap, zodat we kunnen voldoen aan ieders wensen. Daarbij zorgen we er tijdens het evenement voor dat er voldoende keuze aanwezig is. Zo weet u zeker dat er niks ontbreekt aan de catering tijdens uw event!

CATERING BESTAANDE UIT HEERLIJKE TWENTSE PRODUCTEN

Bij Pop the Champagne heeft u verschillende mogelijkheden voor de catering. Zoals aangegeven hebben wij alles in eigen beheer. Hierdoor kunnen we samen met u kijken welke catering er bij uw feest of bijeenkomst in Almelo past. Wij werken hierbij veelal met Twentse producten en seizoen producten. Deze producten kunnen we verwerken in een heerlijk Finger Food buffet. Dit is een buffet bestaande uit kleine hapjes die je makkelijk weg kan eten. Afhankelijk van uw wensen, kan dit buffet bestaan uit warme en/of koude hapjes. Ook hierin kunt u uw eigen voorkeuren doorgeven. Wilt u net iets meer beleving meegeven aan de catering? Kies dan voor showcooking. Hierbij worden er á la minute hapjes bereid door onze kok. Het ziet er erg leuk en gezellig uit en is daarnaast ook érg lekker! Tot slot blijft de zomer BBQ ook altijd populair tijdens feesten en bijeenkomsten. Ook bij deze barbecue werken we met heerlijke streekproducten.

Wilt u liever uw eigen draai geven aan de catering? Geen probleem, wij kijken graag samen naar de mogelijkheden. Bij ons is alles bespreekbaar en wij stemmen de producten graag af op uw wensen.  Wel staat bij onze catering te allen tijde kwaliteit en creativiteit tegen een scherpe prijs voorop. Voor de beste catering in Almelo en omgeving bent u bij Pop the Champagne aan het juiste adres.

LUCKY EVENTS REGELT ALLES VOOR UW EVENT

Wilt u graag uw catering laten verzorgen door Pop the Champagne? Neem dan contact met ons op. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wilt u naast de catering totaal ontzorgd worden bij de organisatie van uw feest of bijeenkomst? Dat is bij Pop the Champagne geen probleem! Wij doen er alles aan om u totaal te ontzorgen en het feest tot in de puntjes te verzorgen. Bij een feest op locatie kunt u denken aan entertainment, passende aankleding etc. Ook is het mogelijk om één van de zes zalen te huren. In deze zalen kunt u verschillende activiteiten (laten) organiseren. Met onze 40 jaar ervaring in het begeleiden van evenementen weten wij wat mogelijk is voor een bepaald budget. Aan ons de kunst om uw wensen zo goed mogelijk te laten matchen met middelen die wij ter beschikking hebben.