0548 541711

BAND, DJ OF ARTIEST OP UW FEEST? DAT KAN!

Let’s Pop the Champagne!

BAND, DJ OF ARTIEST OP UW FEEST? DAT KAN!

Onmisbaar op een geslaagd feest is de muziek. Dit kan door middel van een band, DJ of een artiest. Maar wat kost dit, welke genres zijn er en wie regelt de apparatuur? Het antwoord op de laatste vraag is simpel. Wanneer een feest wordt georganiseerd Pop the Champagne nemen wij dat allemaal uit handen. Niks om u zorgen over te maken.

Wat past bij mijn feest?
Het is best lastig om een geschikte DJ of artiest te vinden. Er zijn artiesten en DJ’s in overvloed, hoe kiest u nou de beste uit? Om deze vraag te beantwoorden is het belangrijk om voor ogen te hebben hoe het feest eruit gaat zien en wie de gasten zijn. Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest of jubileumfeest, muziek, in welke vorm dan ook, kan het feest maken of kraken. Wanneer er precies duidelijk is wat de sfeer moet worden, kan er snel bepaald wordt welke band, DJ of artiest de toegevoegde waarde kan bieden.

Muzieksmaak
Bedenk van tevoren goed welke muziek u wel of juist niet wilt horen. Houdt hierbij natuurlijk ook rekening met de gasten. Hebben de gasten een leuk feest dan heeft u dat ook! Er zijn veel verschillende muziekstijlen, denk hierbij bijvoorbeeld aan house, techno, hardstyle, dance, 80’s, 90’s, rock, Hollands en ga zo maar door. Binnen Pop the Champagne beschikken wij over een groot netwerk van bands, DJ’s en artiesten. Wij denk graag met u mee over wat het beste past binnen uw feest.

Wat kost dat eigenlijk?
Naast weten wat u wilt is het ook belangrijk om te weten wat mag kosten. Er zijn heel veel keuzes, maar daar hangen dan ook erg diverse prijskaartjes aan. Een DJ is al te boeken vanaf een paar honderd euro. Voor een band begint het vaak pas vanaf duizend of zelfs duizenden euro’s. bij een artiest hangt het erg af van de bekendheid van de artiest. Prijzen hierin variëren van duizend tot tienduizenden euro’s.

Tips and tricks
·        Begin op tijd met oriënteren naar de juiste invulling van muziek op uw feest.
·        Boek op tijd!
·        Lees ervaringen van anderen
·        Houdt rekening met eventuele bijkomende kosten voor de techniek
·        Houdt rekening met de gasten